Uimitoarea cafea verde

Voi aţi auzit despre cafeaua verde? Sinceră să fiu, eu nu ştiam nimic despre aceasta, până zilele trecute, când am văzut o reclamă pe Facebook. Curioasă din fire, imediat am dat click să văd despre ce este vorba. Apoi, bineînţeles că am intrat pe toate site-urile posibile, să mă documentez. Iată ce am aflat.

Ce este cafeaua verde?

Cafeaua verde este un nou super-aliment, care conţine cantităţi importante de antioxidanţi, care luptă împotriva radicalilor liberi. Cafeaua verde reglează metabolismul, ajută la eliminarea kilogramelor nedorite şi acţionează ca un tonic pentru activitatea cerebrală. Ȋn plus, este foarte eficientă în curele de slăbire.

Cafeaua verde este cafea în stare pură, neprăjită sau procesată. Cafeaua se obţine din boabe verzi, neprăjite şi are un gust diferit de cel classic, gustul predominant este de plante. Boabele de cafea verde sunt spălate de mai multe ori şi apoi sunt uscate. Datorită procesului de prelucrare în care nu sunt implicate pesticide, fertilizatori chimici sau alte substanţe artificiale, boabele de cafea verde nu conţin toxine sau impurităţi.

green-coffee-bean

De ce cafeaua verde este un super-aliment?

Organismul nostru trebuie să lupte în fiecare zi împotriva radicalilor liberi, precum stresul, poluarea sau alţi factori care distrug celulele organismului. Antioxidanţii sunt componentele naturale care ne ajută să ne menţinem starea de sănătate şi reduc stresul oxidativ. Antioxidantii sunt importanti pentru menţinerea unui organism sănătos . Cafeaua verde conţine o cantitate mare de antioxidanţi care asigură o stare de bine organismului.

Principalii antioxidanţi din cafeaua verde sunt polifenolii. Aceştia reprezintă o parte importantă din cantitatea de antioxidanţi necesari organismului în cadrul unei alimentaţii echilibrate. Studii clinice au demonstrat că antioxidanţii de tip polifenoli sunt absorbiţi rapid de corpul uman şi protejează organismul împotriva distrugerii celulelor. (o cana de cafea verde furnizeaza aproximativ 400 mg de antioxidanti, respectiv 160mg polifenoli)

Consumul de cafea verde nu are efecte negative ca în cazul consumul de cafea clasică prăjită. Astfel, cei care consumă cafea din boabe verzi nu vor suferi de tahicardie, creşterea tensiunii arteriale sau insomnie.

green-coffee-beans-in-a-bag

Se poate slăbi cu cafeaua verde?

Răspunsul este DA, se poate slăbi cu cafeaua verde. Principala substanţă ce ajută la slăbit, acidul clorogenic, prezent în toate tipurile de cafea, neutralizează radicalii liberi care atacă structura sistemului celular. Cafeaua verde conţine cantitati mari de acid clorogenic, principalul “responsabil” pentru scăderea în greutate. De aici şi frenezia aceasta pentru curele de slăbire cu cafea verde. De asemenea, cafeaua verde este recomandata şi în tratamentele antiîmbătrânire. Cafeaua verde regleaza metabolismul şi suplimentează glucoza din organism. Conţine şi acid cafeic, care acţioneaza ca un tonic general.

greencoffee

Beneficii în curele de slăbire:

-contribuie  la combaterea celulitei,

-inhibă senzația de foame

-energizează,

-detoxifică organismul,

-reduce absorbţia de zahăr, așadar la scăderea glicemiei,

-împiedică formarea de noi depozite grase, în plus previne și efectul de yo-yo pe care îl au destul de multe diete.

Ȋn timpul curei cu cafea verde, ca în orice cură de slăbire, se recomandă un regim alimentar cât mai sănătos. Dacă după perioada de cură de slăbire cu cafea verde nu se abuzează de alimentele reduse/excluse pe timpul curei, kilogramele pierdute nu se mai depun, deci nu va exista acel effect de yo-yo. Slăbirea se face în mod natural şi corpul reuşeşte să se adapteze la noua greutate, de aceea nu există riscul să vă îngrăşaţi la loc.

Dacă vreţi să încercaţi o cură de slăbire cu cafeaua verde, vă recomand Cafea Verde cu Ghimbir de la Verdex, link-ul în aveţi aici http://verdex.ro/product/cafea-verde-cu-ghimbir-150-gr/

cafea-verde

Comanda Aici

Se pare că în această combinaţie cu ghimbir, cafeaua verde este mai eficientă şi slăbirea se face mai rapid, în plus ghimbirul îi confer şi un gust aparte.

O să încerc şi eu acest super-aliment pentru că aş vrea să slăbesc 2 kilograme. Ce pot spune..se cunoaşte că am fost în concediu. Aştept părerile voastre despre cafeaua verde şi să-mi spuneţi câte kilograme aţi slăbit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s