Suplimentele pentru slăbit – mit sau realitate

Am în jurul meu multe persoane care au reuşit să slăbească, cu ajutorul suplimentelor pentru slăbit. Aşa că astăzi m-am hotărât să vă vorbesc despre acestea. În comerţ veţi găsi o mulţime de astfel de produse pentru slăbit, însă care este într-adevăr cel mai bun produs?

Adevărul este că încă nu s-a inventat un singur produs care să funcţioneze la fiecare persoană. Bazându-ne pe un adevăr confirmat şi de medici şi specialiştii în nutriţie, anume că, fiecare om este diferit şi este “construit” pentru a fi unic. Iar ceea ce poate, pentru mine a fost benefic, nu înseamnă că va fi şi pentru tine.

Totuşi sunt câteva reguli universal valabile atunci când dorim să apelăm la produse pentru slăbit, iată câteva, după părerea mea foarte folositoare:

1.Atunci când vreţi să apelaţi la suplimente de slăbit, evitaţi produsele care promit rezultate revoluţionare peste noapte. Dacă stăm şi gândim puţin problema, vă veţi da seama cu uşurinţă că este fizic imposibil ca o persoană să slăbească 20 kg într-o singură săptămână! La aceste rezultate se poate ajunge într-o perioadă mai îndelungată de cură, asociind suplimentele de slăbit cu o dietă sănătoasă şi cu sport.

2. Verificaţi dacă eticheta conţine informaţii complete în limba română despre: numele suplimentului, datele de contact ale producătorului, lista completă a ingredientelor, posibile reacţii adverse.

3. Informaţi-vă dacă produsul va interacţiona cu alte medicamente sau suplimente pe care le luaţi în mod curent sau poate reduce sau creşte eficacitatea unui medicament. De asemenea, verificaţi daca îl puteţi folosi în caz de diabet, hipertensiune arterială, boală cardiacă, sau altă afecţiune medicală.

Acum şi recomandările mele în ceea ce priveşte suplimentele de slăbit. Ȋn articolele trecute v-am arătat care sunt proprietăţile mai multor fructe, cum ar fi ananasul, cafeaua verde şi guarana. Proprietăţi pe care nu credeam că le poate avea un banal fruct, cum este de exemplu, ananasul. Aşa că am găsit un supliment pentru slăbit, ce reuneşte toate aceste fructe despre care v-am vorbit şi încă altele, cum sunt: garcinia cambogia, anghinare şi scorţișoară.

Prima recomandare este Slim Forte şi este un complex de slăbit 100% natural, care ajută la reducerea poftei de mâncare și la topirea grăsimilor.

Verdex-Slim-Forte-box-300x300

Printre beneficii, pot enumera doar câteva: reduce depozitele de grăsimi, celulita şi scade ţesutul adipos, stimulează digestia, asigurând o asimilare corectă a nutrienţilor, creşte energia, starea de bine şi combate îmbătrânirea premature.

Ȋl puteţi găsi accesând acest link http://verdex.ro/product/verdex-slim-forte/ .

Cea de-a doua recomandare este Stop Appetit. Acesta a fost creat pentru a înlocui operația de micșorare a stomacului prin senzația de sațietate. Ingredientele naturale din compoziția capsulelor Stop Appetit se umflă în stomac şi astfel induce senzaţia de saţietate, reducând nevoia de a lua gustări sau de a mânca excesiv. Descoperirea produsului Stop Appetit a ajutat la reducerea numărului de persoane obeze din întreaga lume. Cel mai important benefeciu este că nu este nevoie să urmati un regim alimentar strict și veți constata că pe zi ce trece veți consuma mai puțină hrană! Ȋl găsiţi accesând acest link:  http://verdex.ro/product/stop-appetit-30-cps/

Iar cea de-a treia recomandare este Super Fat Burner. Este un produs pentru slăbit care eliberează organismul de depozitele inutile de grăsimi şi apă. A fost proiectat pentru a ajuta la optimizarea metabolismului grăsimilor, la arderea grăsimilor şi la creşterea masei musculare. Conţine ingrediente cheie cum este L carnitina, potenţiatori ai insulinei şi energizante naturale.  Ȋl găsiţi accesând acest link : http://verdex.ro/product/super-fat-burner-120-cps/?add_to_wishlist=290

Vă pup şi aştept părerile voastre!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s