Spirulina, un super-aliment cu multe beneficii pentru corp

Eu nu am luat niciodată spirulină. Am multe prietene și cunoștințe care consumă de ceva vreme spirulină și care mi-au recomandat-o și mie, dar nu m-a atras până acum. Poate din cauza gustului, care îmi imaginez că trebuie să fie mai aparte din moment ce spirulina este, de fapt, o algă. Dar am zis să fac o încercare pentru că am citit că este bună pentru ten și pentru curățarea organismului. Am ceva probleme cu coșurile și aș vrea să văd dacă într-adevăr are efecte pe această parte.

Am început să mă documentez mai bine cu privire la spirulină. Din articolul acesta am aflat că este o microalgă de culoare verde-albăstră și are cel mai mare conținut de nutrienți esențiali pentru organism dintre toate algele de pe planetă. Wow, nu? Ah și se numește așa pentru că forma algei este una de spirală și se găsește în special în lacurile cu apă dulce. 🙂

beneficii_spirulina

Spirulina este un supliment alimentar ce are numeroase beneficii pentru organism. Ca să enumăr câteva: combate anemia, ajută la eliminarea toxinelor din organism, combate acneea (asta am menționat-o deja), îmbunătățește starea pielii, întărește sistemul imunitar, reduce durerile menstruale și ajută chiar și la slăbit, deoarece reduce pofta de mâncare.

A luat cineva spirulină până acum? Dacă da, îmi poate povesti și mie mai multe despre rezultatele simțite?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s